نمازجمعه این هفته دوازدهم آبانماه 96 با حضور اقشارمختلف مردم وعزارداران حضرت اباعبدالله علیه السلام به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالعلی استیری “امام جمعه محترم حسن آباد”درمصلی امام خمینی این شهر برگزارشد.
عناویــــــن خطبــــــــه اول:
1- یکی دیگراز هشدارهای اباعبدالله(ع)انحطاط اخلاقی و بازگشت به جاهلیت است
2- پنج انحطاط اخلاقی اززبان امام حسین علیه السلام
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
عناویــــــن خطبـــــــه دوم:
1- روز ۱۳ آبان يادآور سه واقعه مهم در تاريخ معاصر ايران است.
2-مستکبرین همواره گرگ صفتانه به فکر دريدن ملت ها بوده اند.
3- ازظرفيت اربعين بایددرجهت معرفى قيام عاشورا به دنيا بهره برد.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
مشــــــروح خطبـــــــــه اول:
أعوذ باللـــــــــه من الشیطان الرجیــــــــــم بســـــــــم اللـــه الــــرحمـــــن الرحیـــــــــم
عبدالله اوصیکم ونفسی به تقوی الله
توفیقی بود درایام محرم وصفردرخطبه اول هشدارهای حسینی را مطرح کردیم چون قیام عاشورا گرچه ساعات محدودی در سرزمین محدودی واقع شدنهایتاً یک روز اما به بلندای همه تاریخ درس و پیام دارد امروز هم باید از این واقعه استفاده کنیم
یکی دیگراز هشدارهای اباعبدالله که امام حسین ـ علیه السلام ـ اشاره کرده انحطاط اخلاقی و بازگشت به جاهلیت است
حضرت ابیعبدالله چند جااشاره به این نکته دارند که جامعة اسلامی سال 61 هجری برگشته دوباره به قبل از اسلام یعنی هفتاد سال قبل از این چون از بعثت پیغمبر گرامی اسلام هفتاد سال میگذرشت جامعه دوباره برگشته به اون هفت دهه پیش به آن زمانی که جامعه بتپرست بود جامعه انحطاط اخلاقی داشت
یعنی آن جاهلیتی که بعد از پنجاه سال از رحلت پیغمبر اسلام و بیش از هفتاد سال از بعثت پیغمبر گرامی اسلام یعنی اگر یک آدم ناآشنایی در سال 61 هجری که هیچ خبری از هیچ کجا نداردبیاید شام پایتخت اسلامی بگوید میخواهم بااسلامی که پیغمبرآورده میخواهم آشناشوم بایدکجا برود باید اورا به مرکزخلافت ببرندتابااسلام آشنا شود خب این خلیفه شرب خمر که میکند نماز که نمیخواند مغنیه و زنان بدکاره هم در دربارش هستند بیتالمال کاملاً درچنگ خودشان هست کاخ خضراء ساختند از طرفی هم فساد درجامعه آشکار است هیچ خبری هم ازفرزندان و وابستگان پیغمبر نیست به علی بن ابی طالب هم سب میشود ناسزا میگویند!!! این یعنی بازگشت به جاهلیت!!!
امام حسین(علیه السلام) هنگامی که به منزلگاه «بیضه»رسیدند در جمع یاران خود و سپاه حرّ، پس از حمد و ثناى الهى چنین فرمودند:
الا وَ اِنَّ هوُلاءِ قَدْ لَزِمُوا طاعَهَ الشَّیْطانِ، وَ تَرَکُوا طاعَهَ الرَّحْمنِ، وَ اَظْهَرُوا الْفَسادَ، وَ عَطَّلُوا الْحُدُودَ وَاسْتَاْثَرُوا بِالْفَیءِ، وَ اَحَلُّوا حَرامَ اللّهِ، وَ حَرَّمُوا حَلالَ اللّهِ،
يعنى بنى اميه، ملازم اطاعت شيطان شدند « وَ تَرَکُوا طاعَهَ الرَّحْمنِ » عهد خدا اين بود كه «أن لا تعبدوا الشيطان انه لكم عدو مبين» اين عهد را بر عكس كردند، اطاعت شيطان مىكنند، اما خدا را اطاعت نمىكنند. «و اظهروا الفساد» مورد شاهد من اين عبارت است. اينها فساد را ظاهر كردند، فساد را در جامعه پديد آوردند، چه كار كردند؟ در عطف تفسير عبارت قبل مىفرمايد: «و عطّلوا الحدود» حدود الهى را تعطيل كردند، در موردى كه بايد دست دزد را ببرند، نمىبرند، جايى كه بايد زانى و زانيه را تازيانه بزنند، نمىزنند و آنجا كه بايد ساير احكام الهى را اجرا كنند، نمىكنند. اينها فساد است، در فرهنگ حسين(عليه السلام) اينها فساد است. «و استأثروا بالفىء» بيتالمال را به خود و دار و دسته خود اختصاص دادند، بيتالمالى كه بايد صرف همه مسلمانان بشود، امكاناتى كه بايد به طور يكسان در اختيار همه قرار بگيرد، در اختيار دار و دسته خود قرار مىدهند، «و أحلوا حرام الله» آنچه را خدا حرام كرده مىگويند نه، مقدار كم آن عيب ندارد! يا الآن اشكال ندارد! اسلام سيّال است! فقه پويا مىخواهيم! ديروز حرام بود، امروز حلال است! آيا هنوز حلال نشده است؟ ربا دیگراشکال ندارد!!!مىگويم اين مسايل حلال شدنى نيست، چيزى كه خدا حرام كرده حرام است. مىگويند نه، خيلى چيزها هست كه حرام بوده است حالا حلال شده است! چه وقت اين ها حلال مىشود؟
امام حسين(عليه السلام) در بيان ديگرى، مشابه همين مىفرمايد: «اِنَّ هؤُلاءِ الْقَومَ لَزِمُوا طاعَةَ الشَّيْطانَ وَ تَرَكُوا طاعَةَ الرَّحْمنِ وَ أَظْهَرُوا الْفَسادَ فى الاَْرْضِ وَ عطَلُوا الْحُدُودَ وَ شَرِبُوا الْخُمُور»؛ اينها شريعت خدا را منزوى و ذليل كردند، از جامعه كنار زدند،اينها حدود الهى را باطل كردند، تعطيل حدود، يك مطلب است؛ باطل كردن، از آن بالاتر است. گاهى مىگويند امروزه شرايط به گونهاى نيست كه ما حدّ الهى را اجرا كنيم. ولى زمانى هم مىگويند اين حكم بىمورد است، اين قانون خلاف ارزشهاى انسانى و انسانيّت است، آنگونه كه جبهه ملى درباره لايحه قصاص گفتند،1 و امروز اتباع آنها به صورت صريحتر مىگويند و مىروند در كنفرانس برلين و در آنجا رسماً احكام اسلامى را محكوم كرده ومىگويند بايد تغيير كند! لذا میفرماید:این جامعه پنج تا مشکل دارد
1- لزموا طاعة الشیطان؛ از شیطان پیروی میکنند
2- ترکوا طاعة الرحمان؛ از خدا کسی اطاعت نمیکند
3- أظهر الفساد؛ فسادم که آشکار است عرض کردم مغنیها میآمدند برا مردم آوازهخوانی میکردند مدینهای که یه زمانی هفتاد ،صد تا حافظ قرآن حافظ قرآن داشت درآن صداهای قرآن بلند بود وضعیت این شد
4- شربوا الخمور؛ ببینید امروزم کسی ممکن هست به شما بگه خیلی هستند شراب میخورند زمان امام صادق هم ما شرابخوار داشتیم زمان امام باقر هم داشتیم زمان امام رضا هم داشتیم زمان حکومت امیرالمؤمنین نجاشی شاعر حضرت امیر است جزو مادحین حضرت امیر شراب خورد تو ماه رمضان شراب خوردند مردم تو جامعه مخفی و گوشه کنار همیشه بود اما حاکم شراب بخورد بحثش فرق میکند خلیفه شراب بخوردبحثش فرق میکند شراب خوردن حاکم مسلمین درواقع رسمیت دادن به این موضوع است!!
5- واستأصلوا اموال الفقراء؛ اموال مردم را هم برا خودشون برداشتند آیاباین این پنج مشکل درجامعه میشود سکوت کرد ؟؟
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
مشـــــروح خطبـــــه دوم:
بســــــــم الله الرحــــــمن الرحـــــــيم
خودم و همه عزیزان را به تقوای الهی دعوت می کنم
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
شنبه 13 آبان 15 صفر بازداشت و تبعيد حضرت امام خمينى(ره) به تركيه (1343 ه.ش) // یورش مأموران شاه به دانشآموزان و دانشجویان در دانشگاه تهران و شهید و مجروح کردن دهها دانشآموز (1357 ه . ش) // روز دانشآموز // تسخير لانه جاسوسى آمريكا توسط دانشجويان مسلمان پيرو خط امام (1358 ه.ش) // روز ملى مبارزه با استكبار جهانى
روز ۱۳ آبان كه در تقويم نظام مقدس جمهورى اسلامى ايران بهعنوان روز مبارزه با استكبار جهانى نامگذارى شده، يادآور سه واقعه مهم در تاريخ معاصر ايران است كه در سه دوره مختلف رخ داده و بههميندليل اين روز را در تاريخ كشور بهعنوان روزى به يادماندنى به ثبت رسانده است.
مسأله عدم رابطه ايران با آمريکا بيش از آنکه يک مسأله سياسي صرف باشد، يک اصل ايدئولوژيک راهبردي در نظام جمهوري اسلامي است. اصلي که برگرفته از محکمات قرآني و بينات سيره نبوي و علوي است. استعلا و علوطلبي فرعون گونه آمريکا در مواجهه با ديگر ملت ها و تجاوزات پي در پي جنگ طلبان آمريکايي به نقاط مختلف دنيا نمونه اي امروزي از همان نظام مستکبر فرعوني- قاروني است که يک سلطه گر در آرزوي تسلط بر همه دنياست.
مروري تاريخي بر رابطه ما و آمريکا نيز مؤيد همين نگاه قرآني است. آنها همواره گرگ صفتانه به فکر دريدن ملت ها بوده اند. رابطه با آمريکا به قول حضرت امام و رهبر معظم انقلاب زماني مي تواند برقرار شود که آمريکايي ها دست از شيطنت بردارند و آدم شوند! يعني ذات گرگ صفت خود را رها کنند. اما تا زماني که آمريکا تجلي شيطان است، رابطه با او ميوه ممنوعه اي است که خوردنش ما را به زمين ذلت مي زند.
شاید این سؤال، ذهن بخشی از جامعه و خصوصاً برخی از جوانان را به خود مشغول کرده باشد که «چرا باید با استکبار ستیز داشته باشیم؟» این سؤال، در واقع با بیان دیگر ممکن است پررنگتر مطرح باشد که «چرا باید با امریکا مبارزه کنیم؟» این مبارزه تا کی و تا کجا ادامه خواهد داشت؟ آیا از طریق مذاکره و توافق همانند توافق هستهای و برجام، میتوان به نقطهای رسید که استکبارستیزی و امریکاستیزی تمام شود؟
استکبارستیزی یک وظیفه دینی و قرآنی استیعنی تا استکبار وجود دارد، مبارزه با استکبار هم وجود خواهد داشت. استکبارستیزی تعطیلپذیر نیست. استکبار یک بحث قرآنی است و قرآن دو گروه مستکبرین و مستضعفین را با ویژگیهایشان مورد بررسی قرار داده و تکلیف مستضعفین را در قبال مستکبرین بیان داشته است.
مفسر بزرگ قرآن مرحوم علامه طباطبایی(ره)، با استناد به آیه شریفه «فاستکبروا فیالارض بغیر حق»، تصریح میکند که استکبار، همیشه یک امر باطل، ناروا و مذموم است. ایشان در تعریف استکبار و فرق بین متکبر و مستکبر بیان میدارد: «مستکبر کسی است که میخواهد به بزرگی دست یابد و درصدد است که بزرگی خود را به فعلیت برساند و به رخ دیگران بکشد و متکبر کسی است که بزرگی را به عنوان یک حالت نفسانی در خود سراغ دارد و برای خود پذیرفته است.»
عده ای اندک در ایران همانند کثیری در غرب و خصوصاً در امریکا، میپنداشتند که با برجام، فتیله استکبارستیزی در جمهوری اسلامی پایین کشیده خواهد شد. بدیهی بود که براساس آنچه ذکر شد، این پنداشتها با واقعیت همخوانی نخواهد داشت. اکنون روحیه استکبارستیزی در فضای پسابرجام، به دلیل بدعهدی و نقض پیمان امریکاییها در برجام که ریشه در همان خلق و خوی استکباری آنان دارد، به مراتب بیشتر از قبل شده است. تجربه برجام، بر اطمینان ملت ایران مبنی بر «شیطان بزرگ» بودن امریکا، غیرقابل اعتماد بودن امریکا و زیادهخواه بودن امریکا افزود. تجربه برجام ثابت کرد که امریکاییها به چیزی کمتر از نابود ساختن هویت مستقل دینی ایرانیان رضایت نخواهند داد. همان هویتی که قدرت تمدنسازیاش آشکار شده و نفسهای غرب را در منطقه راهبردی غرب آسیا به شماره انداخته است.
آمريكا در عين خيانت به برجام و عمل نكردن به وظايف خود، مدعى مىشود كه براى محدود كردن توانايى موشكى و دفاعى ايران بايد مذاكرات و توافق جديدى صورت بگيرد. برخى از كشورهاى غربى نيز در اين توطئه رذيلانه و اين اقدام خبيثانه با آمريكا همدست شدهاند.
مذاكراتى كه در آن يك طرف فقط امتياز بگيرد و زيادهخواهى كند و طرف ديگر مجبور به امتيازدهى و عقبنشينى باشد، مذاكره نيست، حماقت است.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
پنجشنبه 18 آبان 20 صفر اربعين حسينى (روز زيارتى مخصوص حضرت سيدالشهداءعليهالسلام)
امروزه شاهد احياى پيادهروىها در قالب كاروانهاى عزادارى در اربعين به كربلا و زيارت قبر امام حسين(ع) و همچنين زيارت مخصوصهاى كه در اربعين براى امام حسين(ع) صورت مىگيرد، هستيم كه اين اعمال براى اين است كه خاطره حماسه و قيام عاشورا تجديد خاطر شود و از دل و ذهن مردم بيرون نرود.
ظرفيت اربعين يك ظرفيت خاص است و مىطلبد در قالب برگزارى اين قبيل مراسم عزادارى از ظرفيت اربعين در جهت نشر فرهنگ شيعه و فرهنگ حسينى استفاده و بهره لازم را برد.همان گونه که حضرت زینب سلام الله علیها واهلبیت وهم جنین خواجه عبدالله انصاری ازآن بهره بردند.
اينكه مردم در اربعين حسينى با پاى پياده به زيارت قبر امام حسين(ع) در كربلا مىروند بيانگر اين است كه بايد فرهنگ حسينى در جامعه نهادينه شود و از ظرفيت اربعين در جهت معرفى قيام عاشورا به دنيا بهره برد.
«حُسَیْنِ بْنِ ثُوَیْرِ بْنِ أَبِی فَاخِتَهَ قَالَ قَالَ صادق ع یَا حُسَیْنُ مَنْ خَرَجَ مِنْ مَنْزِلِهِ یُرِیدُ زِیَارَهَ قَبْرِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ ص إِنْ کَانَ مَاشِیاً کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ خُطْوَهٍ حَسَنَهً وَ مَحَى عَنْهُ سَیِّئَهً حَتَّى إِذَا صَارَ فِی الْحَائِرِ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْمُصْلِحِینَ الْمُنْتَجَبِینَ [الْمُفْلِحینَ الْمُنْجِحِینَ] حَتَّى إِذَا قَضَى مَنَاسِکَهُ کَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْفَائِزِینَ حَتَّى إِذَا أَرَادَ الِانْصِرَافَ أَتَاهُ مَلَکٌ فَقَالَ إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص یُقْرِؤُکَ السَّلَامَ وَ یَقُولُ لَکَ اسْتَأْنِفِ الْعَمَلَ فَقَدْ غُفِرَ لَکَ مَا مَضَى.»
حسین بن ثویر بن أبى فاخته میگوید، امام صادق (ع) فرمودند: «اى حسین! کسى که از منزلش بیرون آید و قصدش زیارت قبر حضرت حسین ابن على علیهما السّلام باشد اگر پیاده رود خداوند منّان به هر قدمى که برمیدارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو میفرماید تا زمانى که به حائر برسد و پس از رسیدن به آن مکان شریف حق تبارک و تعالى او را از رستگاران قرار میدهد تا وقتى که مراسم و اعمال زیارت را به پایان رساند که در این هنگام او را از فائزین محسوب میفرماید تا زمانى که اراده مراجعت نماید در این وقت فرشتهاى نزد او آمده و میگوید: «رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم سلام رسانده و به تو میفرماید: «از ابتداء عمل را شروع کن، تمام گناهان گذشتهات آمرزیده شد.»
{والســــــــــــــــــــلام علیکــــــــــــــــــم ورحمۀ اللـــــــــــــــــــــــه وبــــــــــــــــــــرکاته
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$