اخبار ویژه
خانه / اخبار ویژه / حجت الاسلام والمسلمین استیری امام جمعه نیم ور:, در کنار دستاوردهای به دست آمده، نباید از مشکلات، ومطالبات به حق مردم غفلت کرد

حجت الاسلام والمسلمین استیری امام جمعه نیم ور:, در کنار دستاوردهای به دست آمده، نباید از مشکلات، ومطالبات به حق مردم غفلت کرد

 

نماز با شکوه جمعه دوم آذر ماه 1403 مصادف با بیستم جمادی الاولی  1446به امامت حجت الاسلام والمسمین حاج شیخ عبدالعلی استیری امام جمعه محترم نیم ور در مسجد امام حسین (ع) برگزار شد.

عنــــــاویـــن  خطبــــــــه اول:

  1. حضرت زهرا(س مقام خاصی از ولایت،عرفت و نورانیت داردکه ائمهی معصومین(ع)دربرابرشخصیت ایشان متواضع بودند.
  2. همان‌طورکه حادثهی کربلا و شهادت امام حسین(ع) یک پروندهی مخصوصی داردمظلومیت فاطمهی زهرا(س)هم در همان ردیف هست.
  3. علاقه و محبت به فاطمه زهرا (س) در صد جای بعد از مرگ اثرگذار است.

عنــــاویـــن خطبـــــــــه دوم:

  1. هفته بسیج به ما یادآوری می‌کند که بسیج، فراتر از یک نهاد، یک تفکر و فرهنگ است.
  2. سفر مشاورارشدمقام معظم رهبری به سوریه،در راستایخنثی کردن توطئه‌های صهیونیستها وتثبیت بیش از پیش اقتدار ایران در منطقه‌ است.
  3. قطعی برق در برخی مناطق،در زندگی روزمره مردم و کسب و کار‌های مختلف آسیب‌هاو چالشهایی را به وجودآورده است.

مشــــــروح خطبـــــــــه اول:

أعوذ باللـــــــــه من الشیطان الرجیــــــــــم       بســـــــــم اللـــه الــــرحمـــــن الرحیـــــــــم

خودم را وشما نمازگزاران عزیز را توصیه میکنم به تقوای الهی

در هفتههای قبل،موضوع بحث ما  پیرامون مسائل اخلاقی و خانواده  بود اما از آنجا که  در ایام شهادت صدیقهی طاهره فاطمهی زهرا(س) هستیم حیف است که در این فرصتها از امالائمه فاطمهی زهرا(س)  صحبت نشود. ذکر و یاد اهل‌بیت و ائمهی طاهرین(ع) عبادت است؛آن‌هم در این روزهاو ایامی که با شهادت حضرت زهرا(س) مصادف شده است.حضرت زهرا(س)  مقام خاصی از ولایت و معرفت و نورانیت دارد که ائمهی معصومین(ع) هم در برابر شخصیت ایشان متواضع بودند و هم در مصیبتهای حضرت گریان بودند و هیچ‌گاه فراموش نمیکردند.راوی نقل میکند که امام جواد(ع)   چهارساله بودند و در مقابل امام رضا نشسته بودند. حضرت دیدند امام جواد(ع)  دستها را به زمین گذاشته و به فکر عمیقی فرورفته است. حالِ این کودک چهارساله، حالِ تاثر و مصیبت است. امام رضا(ع)   به فرزند خود فرمودند چه مسئلهای هست که این حالت را به خود گرفتهاید؟امام جواد(ع)   پاسخ دادند: من به یاد مصیبتهایی که به جدهی بزرگوارم واردشد افتادم که اینحال را پیدا کردم.

این نمونهای از نمونههای فراوانی است که خود ائمهی معصومین(ع)  نسبت به مقام ولایت و مقامات معنوی حضرت زهرا(س) داشتند و برای مصیبت آن حضرت هم حساب خاصی باز کرده بودند؛ یعنی همان‌طور که حادثهی کربلا و شهادت امام حسین(ع)   یک پروندهی مخصوصی دارد و اهل‌بیت(ع)  حساب خاصی باز میکردند، مظلومیت فاطمهی زهرا(س)  در همان ردیف هست. این نمونهای است که امام جواد(ع)در چهارسالگی به یاد مصیبتهای جدهی خود فاطمهی زهرا(س) می افتد و حالت حزن به خود میگیرند. ائمهی دیگر و اولیاء الهی و اهل معرفت هم همین‌طور است.

یک نکته در جایگاه فاطمه زهرا سلام الله علیها، در عالم پس از مرگ که پرده‌ها برداشته‌ میشود عرض کنم:

در روایتی که در إرشاد القلوب إلى الصواب (دیلمی) ؛ ج‏۲ ؛ ص۲۹۴ آمده پیامبر خدا به سلمان می‌فرمایند:«یَا سَلْمَانُ حُبُّ‏ فَاطِمَهَ یَنْفَعُ فِی مِائَهٍ مِنَ الْمَوَاطِنِ علاقه به فاطمه در صد جای بعد از مرگ اثرگذار است،محبت بی‌پایانی که در دل‌های شما وجود دارد، در ایام فاطمیه ظهور و بروز پیدا می‌کند.أَیْسَرُ تِلْکَ الْمَوَاطِنِ الْمَوْتُ وَ الْقَبْرُ وَ الْمِیزَانُ وَ الْحَشْرُ وَ الصِّرَاطُ وَ الْمُحَاسَبَهُ ای سلمان دوستی فاطمه در صد جایگاه به حال انسان سودمند است که راحت‌ ترین آنها عبارت‌اند از: مرگ، قبر، میزان، سنجش، محشر، و پل صراط و حسابرسی فَمَنْ رَضِیَتْ عَنْهُ ابْنَتِی رَضِیتُ عَنْهُ وَ مَنْ رَضِیتُ عَنْهُ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ پس دخترم فاطمه از هر کس راضی باشد، من از او خشنود می‌شوم و هر کس من از او راضی شوم خدا از او خرسند خواهد بود. وَ مَنْ غَضِبَتْ عَلَیْهِ فَاطِمَهُ غَضِبْتُ عَلَیْهِ وَ مَنْ غَضِبْتُ عَلَیْهِ غَضَبَ اللَّهُ عَلَیْهِ و هر کس فاطمه از او خشمگین باشد، من بر او خشم می‌کنم و هر کس من بر او خشم کنم، خداوند بر او غضب می‌کند. وَ وَیْلٌ لِمَنْ یَظْلِمُهَا وَ یَظْلِمُ بَعْلَهَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیّاً (ع) وَ وَیْلٌ لِمَنْ یَظْلِمُ ذُرِّیَّتَهَا وَ شِیعَتَهَا»ای سلمان وای بر کسی که به فاطمه و به فرزندان و شیعیانش ظلم و ستم کند!

مشــــــــــــــــروح خطبــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دوم:

درابتدای خطبه دوم هم خودم را وهم شما سروران عزیز و بزرگوارِ خودم را توصیه میکنم به تقوای الهی

حضرت امیردرنهج البلاغه حکمت ۶۴میفرمایند  «أَهْلُ الدُّنْیَا کَرَکْبٍ یُسَارُ بِهِمْ،وَ هُمْ نِیَامٌ »اهل دنیا همانند سوارانی هستند که آن‌ها را می‌برند در حالی که در خوابند.نمازگزاران عزیز ! دنیا مسیر آخرت است و در این مسیر منزلگاه هایى است که در آنجا باید زاد و توشه براى آخرت برگرفت تا هنگامى که انسان به مقصد مى رسد دستش خالى نباشد.ولى دنیاپرستانى که در تمام عمر به دنیا مشغول اند، همچون کسانى هستند که بر مرکب سوار و در خوابند و ساربان آنها را به سوى مقصد مى برد. انتهاى این مسیر همان مرگ است آنها زمانى که سیلى اجل در گوششان نواخته شود از این خواب غفلت بیدار مى شوندکه این بیداری دیگر سودی ندارد تهى دست به سوى آخرت مى روند.

سه مطلب رو کوتاه به محضر شما تقدیم میدارم.

مطلب اول: در هفته مبارکه بسیج هستیم 5 آذرسالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان امام خمینی(ره) (1358ش) روز بسیج مستضعفان هفته بسیج نماد بارز همبستگی و ایثار ملت در راستای دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است هفته بسیج فرصتی است برای بازنگری و تجدید عهد با آرمان‌های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری . هفته بسیج به ما یادآوری می‌کند که بسیج، فراتر از یک نهاد، یک تفکر و فرهنگ است چرا که بسیج به‌عنوان یک نهاد مردمی و فرهنگی، نه‌تنها در عرصه‌های نظامی بلکه در تمامی ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نقش مهمی دارد.تأسیس نهاد مقدس بسیج با تدبیر خردمندانه معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) برگ زرینی است از دفتر پرافتخار تاریخ انقلاب اسلامی علی‌رغم دسیسه‌های آشکار و نهان استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی، تفکر بسیج در جهان بروز و ظهور یافته و به عنوان تنها راه رهایی از یوغ نظام سلطه خودنمایی می‌کند.امروز ،جوانانی که اعلام میدارند که حاضرنددر کنار مردم مظلوم لبنان و غزه قرار بگیرند  نشان میدهدکه این روحیه ایثار و فداکاری هنوز زنده است.دشمنان نخواهند توانست این تفکر را از جامعه ما عموماً واز جوانان ما خصوصاً جدا کنند.{تکبیرنمازگزاران}

 

مطلب دوم:سفر دکتر لاریجانی مشاور مقام معظم رهبری به سوریه و لبنان در هفته گذشته

دونکته عرض کنم:

نکته اول: جمهوی اسلامی در ماه‌های اخیر با تاکید بر ابزار دیپلماسی دو هدف را دنبال میکند

هدف اول: خنثی کردن توطئه‌های صهیونیستها    هدف دوم: تثبیت بیش از پیش اقتدار ایران در منطقه‌. در همین راستا پس از سفر وزیر خارجه و رئیس مجلس شورای اسلامی به سوریه و لبنان،مشاور ارشدرهبر انقلاب اسلامی هم عازم دو کشور عضو مقاومت شد و با مقامات بیروت و دمشق گفتگو کرد.

نکته دوم:در روزهای گذشته برخی منابع عبری‌زبان مدعی شدند که دولت نتانیاهو، نخست وزیر صهیونیستی به بشار اسد نامه نوشته و در آن تهدید کرده که اگر مسیر کاروان انتقال تسلیحات از سوریه به لبنان را قطع نکند،به سرنوشت سیدحسن نصرالله دچار خواهد شد.مقامات صهیونیستی و آمریکایی مدعی هستند که ایران از طریق خاک سوریه به لبنان تسلیحات ارسال می‌کند و حزب‌الله با استفاده از این تجهیزات اراضی اشغالی را هدف قرار می‌دهد. بنابراین سفر آقای لاریجانی به دمشق، پیامی قاطع از سوی ایران بود که تهدید بشار اسد به ترور، به عنوان یکی از رهبران مقاومت به معنای برافروختن جنگی بی‌سابقه است که فقط به سرزمینهای اشغالی محدود نخواهد شد.وبرای توقف ماشین کشتار اسرائیل در غزه و لبنان، سوریه هم به تدریج خود را مهیای ورود فعال‌تر به نبرد با اسرائیل خواهدکرد.علیرغم اینکه در حال حاضر رژیم صهیونیستی ازچندین محور تحت محاصره قرار گرفته و اتاق عملیات مشترکی بین گروه‌های مقاومت در منطقه شکل گرفته است، و ادامه جنگ‌افروزی صهیونیست‌ها تنها هزینه‌های این رژیم را افزایش خواهد داد. اما، سفر مشاور رهبر انقلاب به سوریه و لبنان، با هدف هماهنگی مواضع سه کشور و آمادگی برای پاسخگویی به صهیونیستهاست که اگر اسرائیل قصد داشته باشد که دامنه جنگ را گسترش دهد.مواضع هرسه کشور یکی خواهد بود و اورا از گسترش جنگ پشیمان خواهند کرد.

مطلب سوم: در رابطه با خاموشی‌ها، بهانه ناکارامدنمایی نظام نشود

مستحضر هستید که به دلائلی که فعلا قصد ندارم وارد این فاز شوم خاموشی و قطعی برق مدتی هست که در برخی نقاط کشور اعمال میشود (البته با برنامه ریزی و اعلام قبلی که از این جهت جای تشکر دارد)اما به دلیل وابستگی زندگی امروزی با برق، چالش‌های بسیاری در زندگی روزمره مردم به وجود آمده است. به علاوه، کسب و کار‌های مختلف نیز در زمان خاموشی با آسیب‌هایی مواجه شده است.الحمدلله ایران اسلامی دارای دستاوردهای مهم و بزرگی است در مسائل مختلف بین المللی، علمی، فناوری، دفاعی و… این تحولات و دستاوردها موجب شده جایگاه ایران در منطقه و بین الملل تاثیرگذار باشد،در کنار این دستاوردها، نباید از مشکلات، ومطالبات به حق مردم غفلت کرد.باید سعی کرد باعمل به وعده ها وشعارها همه آحاد جامعه، دولت را همراهی کنند، تا با برنامه و تدبیر دشواری‌ها و مشکلات موجود رفع شود. برای رفع گره ها و سختیهای اقتصادی و معیشتی مردم؛ توجه به اقتصاد و معیشتِ قشر متوسط و پایین جامعه و رفع نیازهای معیشتی آنها در برنامه کوتاه مدت و ایجاد آرامش و امنیت اقتصادی برای اقشار مختلف جامعه خصوصاً قشر متوسط جامعه؛ توجه به مسائل فرهنگی و فضای مجازی و چالش های این فضا دولت محترم تدبیر کنند تا دشواری ها و مشکلات مرتفع شوند

والســــــــــــلام علیکــــــــم ورحمه اللــــــــــــه وبرکاتــــــــــــــــه

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

-- بارگیری کد امنیتی --