اخبار ویژه
خانه / اخبار ویژه / حجت الاسلام والمسلمین استیری امام جمعه نیم ور:امروز «ناامیدسازی» هدف اصلی جنگ شناختی است که دشمن راه انداخته است

حجت الاسلام والمسلمین استیری امام جمعه نیم ور:امروز «ناامیدسازی» هدف اصلی جنگ شناختی است که دشمن راه انداخته است

نماز با شکوه جمعه هفتم دیماه  ماه 1403 مصادف با 25 جمادی االثانی  1446به امامت حجت الاسلام والمسمین حاج شیخ عبدالعلی استیری امام جمعه محترم نیم ور در مسجد امام حسین (ع) برگزار شد.

عنــــــاویـــن  خطبــــــــه اول:

  1. یکی دیگر از محورهایی که باید در محیط خانه و خانواده مورد توجه قرار بگیرد  همکاری و همیاری در فضای خانواده است.
  2. امروز بسیاری از آسیب‌هایی را که در خانواده ها می‌بینیم گاهی منجر به طلاق می‌شود و گاهی هم منجر به طلاق عاطفی …!!!
  3. افرادی که خانواده را جدی نگرفته اند مرتب از زیر بار تعهداتی که در خانه و خانواده دارند شانه خالی میکنند.

عنــــاویـــن خطبـــــــــه دوم:

  1. در 9 دی ثابت شد که مردم وفا دار آرمان‌های انقلاب هستند.
  2. غربی ها و جریان غرب‌زده تلاش می‌کنند چهره مردم را خسته از انقلاب توصیف کند.
  3. امروز «ناامیدسازی» هدف اصلی جنگ شناختی است که دشمن راه انداخته است

مشــــــروح خطبـــــــــه اول:

أعوذ باللـــــــــه من الشیطان الرجیــــــــــم       بســـــــــم اللـــه الــــرحمـــــن الرحیـــــــــم

عباد الله اوصیکم نفسی بتقوی الله

همه شما برادران و خواهران نمازگزار و خودم را به تقوای الهی، پرهیزکاری و فرمان‌بری از خداوند سفارش و دعوت می‌کنم.

موضوع بحث ما پیرامون  وظایف متقابل زن وشوهر در محیط خانه و خانواده بود و شش محور را مورد بحث قرار دادیم و تقدیم حضور شما عزیزان کردیم:

اما محور هفتم که باید در محیط خانه و خانواده مورد توجه قرار بگیرد  همکاری و همیاری در فضای خانواده است .

 در رابطه با این محور و این موضوع دو نوع خانواده قابل تصور است .

نوع  اول :خانواده مسئولیت گریزاست

افرادی که خانواده را جدی نگرفته اند مرتب از زیر بار تعهداتی که در خانه و خانواده دارند شانه خالی میکنند فقط به فکر خودشان هستند وبه نیازها و اعضای خانواده بی اعتنا هستند

توجه دارید این نوع رفتار در خانه وخانواده بر روند زندگی تأثیر منفی میگذارد.نوعی هرج و مرج و تزلزل در خانواده به وجود می آید ، بر ارزشهای اخلاقی و معنوی و هم چنین بر تربیت فرزندان تأثیر منفی خواهد داشت. فرزندان در اینگونه خانواده بی اراده و بی هدف رشد میکنند خودخواه و دچار مشکلات متعددی میشوند. روز به روز هم اعضاء خانواده از یکدیگر دور تر میشوند.

نوع دوم :خانواده مسئولیت پذیر است که مورد تایید و مورد تأکید اسلام است

زن و شوهر به محض پیوند مشترک، مسئولیت هایی برایشان به وجود می آید که اگر به درستی عمل کنند، محیط خانواده و در نتیجه اجتماع، یکپارچه لبریز صفا و صمیمیت می شود و رنگ معنویت به خود می گیرد.

 امروز بسیاری از آسیب‌هایی را که در خانواده ها می‌بینیم گاهی منجر به طلاق می‌شود و گاهی هم به طلاق منجر نمیشود اما زندگی در آن خانه برای دو طرف سخت میشود در کنار هم به سختی زندگی میکنند که در واقع منجر طلاق عاطفی شده است .

از پیامبر اکرم در صحیح بخاری /ج3/ص125 نقل شده است که فرمودند: اَلرَّجُلُ راعٍ عَلى اَهْلِ بَیْتِهِ وَ هُوَ مَسؤُولٌ عَنْهُمْ » مرد راعی و مراقب بر خانواده خود است. در قیامت درباره آنها از او سؤال می‌شود، با همسر و فرزندان خود چگونه رفتار کردی؟ آیا وظایف خود را انجام دادی؟

«وَ الْمَرْاَهُ راعیَهٌ عَلى بَیْتِ بَعْلِها وَ وُلْدِهِ وَ هِىَ مَسْؤُولَهٌ عَنْهُمْ » بانوان هم راعیّه و مراقبت کننده هستند و درباره اهل بیت شوهر خود مسئول هستند و همین‌طور درباره فرزندان که بعد از پدر، مادر در خانواده مسئول است.

در روز قیامت از او هم سؤال می‌شود که با افرادی که تحت پوشش تو بودند چه کردی؟ در تربیت آنها چگونه عمل کردی؟ امور آنان را چگونه اداره کردی؟

در روایتی که شیعه و سنی از پیامبر خدا نقل کرده‌اند فرمود:  خَیْرُکُمْ خَیْرُکُمْ لاَهْلِهِ وَ اَنَا خَیْرُکُمْ لاَهْلى. ما اَکْرَمَ النِّساءَ اِلاّ کَریمٌ وَ لا اَهانَهُنَّ اِلاّ لَئیمٌ بهترین شما کسى است که براى خانواده اش بهتر باشد، و من از همه شما براى خانواده ام بهترم. زنان را گرامى نمى دارد، مگر انسان بزرگوار و به آنان اهانت نمى کند، مگر شخص پَست و بى مقدار.

میفرماید:  و انا خیرکم لاهلی من بهترین شما برای خانه و خانواده خود هستم. پیامبر خدا که در کمتر از ده سال در هشتاد جنگ و غزوه و سریه شرکت کرد و لحظه‌ای عمر شریف او از تلاش برای خدا و جهاد در راه خدا خالی نبود، در خانه یک مرد تمام عیار بود. پیامبری که وظیفه هدایت بشر را داشت و باآن‌همه مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کرد، می‌فرماید: من بهترین شما برای خانواده خود هستم. در این زمینه چندین روایت هست که ان شاءالله در خطبه دیگری به محضر شما تقدیم خواهم کرد.

مشــــــــــــــــروح خطبــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دوم:

درابتدای خطبه دوم هم خودم را وهم شما سروران عزیز و بزرگوارِ خودم را توصیه میکنم به تقوای الهی……

دو مطلب :

یکشنبه/۹ دی/۲۷ جمادی‌الثانی/  روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

 هفته بصیرت و میثاق امت با ولایت از 7 دیماه آغاز وتا  ۱۴ دی ماه ادامه دارد، هفته مقاومت و پاسداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی هم از ۱۳ دی ماه که به روح بلند این عزیز درود میفرستیم آغاز خواهد شد که همه عزیزان نسبت به برگزاری مراسم و حضور در مراسمات توجه بیشتری داشته باشند.

9 دی یادآور حماسه‌ای است که مردم رقم زدند. در این روز تصویری که غربی ها سعی داشتند از ایران نشان دهند ملت بیدار و بصیر ما آن تصویر را بر هم زده و چهره واقعی انقلاب را نشان دادند. در این روز بار دیگر ثابت شد که مردم وفا دار آرمان‌های انقلاب هستند.

شاید در ذهن‌ها اینگونه تداعی شود که اتفاقی رخ داد و دعوای انتخاباتی بود که تمام شد چه لزومی به برگزاری مراسم بزرگداشت است که هدف اصلی از بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی بررسی درس‌ها و حماسه های آن فتنه و مقابله با فتنه های جدید دشمنان و جلوگیری از تحریف حماسه بزرگ ۹ دی است.

 ۹ دی اختصاصا برای سال ۸۸ نیست دشمن این را بداند که اگر بخواهد کوچکترین توطئه ای نسبت به نظام و انقلاب داشته باشد ۹ دی تکرار خواهد شد.{تکبیرنمازگزاران}

 ۹دی “واکاوی فتنه‌های جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی است” جبهه استکبار و دشمنان نظام اسلامی ایران دائم در حال طراحی توطئه برای تضعیف انقلاب اسلامی هستند که باید تبیین و روشنگری صورت گیرد و برای فتنه جدید دشمن برنامه داشته باشیم

نمازگزاران عزیز ! غربی ها و جریان غرب‌زده تلاش می‌کنند چهره مردم را خسته از انقلاب توصیف کند. و نا امیدی را در جامعه ما تزریق کنند.

امروز مثل روز روشن است که «ناامیدسازی» هدف اصلی جنگ شناختی است که دشمن راه انداخته است.یک عده‌ای هم در داخل همتشان این است طوری قضایا را تصویر کنند که مردم را بترسانند، دل مردم را خالی کنند؛ مردم را نا امید کنند در همین قضیه سوریه که اتفاق افتاد و جنایتهایی که آمریکا و رژیم صیونیستی انجام میدهند برخی خیال میکنند که دیگر مقاومت تمام شد؛ لبنان و غزه هم مقاوم تر شد، به حول و قوه الهی آن کسی که ریشه‌کن خواهد شد اسرائیل است

از امیرالمؤمنین(ع)در غررالحکم روایت شده که فرمودند:« أعظَمُ البَلاءِ انقِطاعُ الرَّجاءِ؛ کُلُّ قانِطٍ آیِسٌ؛ قَتَلَ القُنوطُ صاحِبَهُ »برای فرد و جامعه، «بزرگ‌ترین بلا، نومیدی است» چرا که «هر نومیدی ناکام است» و «نومیدی، صاحب خود را می‌کشد» (غررالحکم، حدیث ۲۸۶۰)

مطلب دوم:

پنجشنبه۱ رجب/حلول ماه نورانی رجب و لیله الرغائب و همچنین ولادت باسعادت امام محمد باقر علیه الصلاه والسلام

فقط به عرض تبریک اکتفاء میکنم متأسفانه حالم مناسب نیست ان شاءالله عمری باقی بود هفته آینده مطالبی تقدیم خواهم کرد.

والســــــــــــــــــلام علیکـــــــــــــــــم ورحمه اللـــــــــــــــــه وبرکاتــــــــــــــــــــــــه

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

-- بارگیری کد امنیتی --