به گزارش دفترامام جمعه حسن آبادمراسم راهپیمایی 22یهمن وجشن چهل سالگی انقلاب اسلامی درحسن آبادبرگزار شد. این مراسم که از مقابل مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام آغاز شد پس ازطی مسیر از خیابانهای شهیدان قمی ،خیابان شورا، بلوارشهیدشریفی وبلوارامام خمینی درفضای مصلی امام خمینی (ره)این شهر ودرجوارگلزارمطهرشهدای گمنام تجمع نموده وحضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقاستیری به ایرادسخن پرداختند وپس ازقرائت قطعنامه پایانی ،پرچم آمریکا واسرائیل به آتش کشیده شد
ایشان ضمن تشکر ازاهالی همیشه درصحنه حسن آباد وتبریک ایام پیروزی انقلاب متذکر شدند به حول وقوه الهی ملت ما چهلمین سال پیروزی انقلاب را علی رغم خواست دشمنان وبدخواهان جشن گرفتند وامید آنها را به یأس وناامیدی تبدیل کردند که این نشانه بصیرت و وقت شناسی ملت ماست چرا که قطعا ملت ما با مشکلاتی مواجه هستند اما آنها دلیل نمیشود که از امام ،رهبری وآؤمانهای امام ورهبری وانقلاب دست بردارند.
امام جمعه ورئیس شورای فرهنگ عمومی بخش فشافویه به بیانیه گستاخانه کشورهای اروپایی اشاره کردند وافزودند همانطور که قبلا عرض کردم این بیانیه درواقع یک کیفرخواست علیه ملت ونظام ماست که ملت ما آنرا محکوم میکنند{تکبیرنمازگزاران}
ایشان درادامه گفتند تا جایی که وقت اجازه بدهد به بعضی ازبندهای این بیانیه اشاره میکنم:
۱- تأكید بر ادامه تعهدات برجامى
اتحادیه اروپا در بندهاى نخست بیانیه خود از ایران مىخواهد به تعهدات برجامى خود پایبند باشد
در بخشى از این بیانیه آمده است: «اتحادیه اروپا بر ضرورت تداوم اجراى تعهدات و ادامه همكارىهاى كامل و به موقع با آژانس از سوى ایران تأكید مىكند. اتحادیه اروپا از فعالیتهاى آژانس در زمینه نظارت و راستى آزمایى اجراى برجام استقبال كرده و كاملاً از آن حمایت مىكند. اتحادیه اروپا از تعهد ایران مبنى بر اینكه هرگز بهدنبال توسعه یا دستیابى به هیچ سلاح هستهاى نخواهد بود استقبال مىكند.
اروپایىها در حالى بر ادامه تعهدات برجامى ایران تأكید دارند كه آمریكا ۹ ماه پیش از برجام خارج شده و اروپا نیز باوجود وعدههاى بسیار، عملاً به تعهدات خود عمل نكرده است. واكنش انفعالى دستگاه دیپلماسى در این ماجرا كار را به جایى رسانده است كه اروپایىها بجاى شرمندگى در موضع طلبكارى نشسته و اجراى همیشگى پروتكل الحاقى و پیوستن دائمى به آنرا از ایران طلب مىكنند!مااین بیانیه را محکوم میکنیم(تکبیرنمازگزاران)
نكته مهم و اصلى اما كلاهبردارى اروپا با قالب كردن «اینستكس» بجاى تعهدات برجامى خود است. آنان از تعهدات خود در برجام به SPV رسیدند و پس از آن، باز هم تعهدات خود را تنزل داده و به «اینستكس» رساندند كه عملاً نفت در برابر دارو و غذاست. جالبتر آنكه حتى خود حاضر به خرید نفت ایران نیستند و یکی ازوزراء اعلام كرد حتى پاسخ تماسهاى ایران را هم در اینرابطهدهند.
۲- باجخواهى درباره FATF
در بند پنجم این بیانیه، اتحادیه اروپا گستاخانه به ایران دستور داده است لوایح مربوط به FATF را تصویب كند و نوشته است: «از ایران مىخواهد منطبق با تعهداتش ذیل برنامه «كارگروه اقدام مالى» (FATF) قوانین ضرورى را به تصویب رسانده و اجرا كند.»
این در حالى است كه برخى دولتمردان مدعى شده بودند و اكنون نیز هستند كه FATF ربطى به كانال مالى اروپا ندارد اما آنان در بیانیه خود بهصراحت از ایران خواستهاند باید به دستورات این نهاد عمل كند. این موضوع مداخله آشكار و فشارى سیاسى به نهادهاى تصمیم گیر كشور است و البته از این جهت كه ماهیت غرب را روشن مىكند، باید آنرا به فال نیك گرفت. چراكه تكلیف مجمع تشخیص مصلحت نظام را در بررسى لوایح مربوطه روشن مىسازد. كدام انسان عاقل و دلسوزى باور مىكند كه عمل به درخواست غربىها به نفع كشور و ملت ایران است؟!
۳- مهار منطقهاى ایران
سه بند بعدى بیانیه (بندهاى ۶و ۷و ۸) به نفوذ منطقهاى ایران پرداخته و ضمن اتهام زنى به كشورمان خواستار مهار این نفوذ شده است. ادبیات این بیانیه در این خصوص اینچنین است؛ «شورا از نگرانىهاى رو به فزونى در منطقه و نقش ایران در این زمینه، ازجمله تأمین حمایتهاى نظامى، مالى و سیاسى براى بازیگران غیردولتى در كشورهایى مانند سوریه و لبنان ابزار نگرانى مىكند… از بابت دخالتهاى نظامى ایران و حضور مداوم نیروهاى ایرانى در سوریه نگرانىهاى جدى دارد.»
حمله به ایران درباره فعالیت منطقهاى آن، سند افتخار جمهورى اسلامى و ننگ غرب است. این جمهورى اسلامى ایران بود كه با كمك متحدین خود، داعش را ریشه كن و این خطر را از سر منطقه و جهان دور كرد. البته علب عصبانیت غربىها كاملاً روشن است. آنان میزبان سران تروریستها در اروپا بودند تا سوریه را نابود و این كشور را تجزیه كنند اما با ایستادگى محور مقاومت، طرحشان شكست خورد و به نتیجه نرسید. آمریكا ۷ تریلیون دلار در منطقه خرج مىكند و ترامپ باید در تاریكى و دزدانه به عراق سفر كند اما امروز ایران در قلب مردم عراق جاى دارد. این نفوذ با دلار و بمباران به دست نیامده و نفوذى معنوى و برادرانه است و غربىها از درك ابعاد و ماهیت آن عاجزند.
۴- مهار موشكى ایران
بند نهم بیانیه وارد موضوع توان موشكى ایران شده و با ادبیاتى مداخله گرانه مىنویسد: «این شورا درباره فعالیتهاى موشكهاى بالستیك ایران نگرانىهاى خطیر دارد و از ایران مىخواهد از انجام این فعالیتها بهویژه شلیك موشكهایى كه با قطعنامه ۲۲۳۱ شوراى امنیت مغایرت دارند، اجتناب كند.
آنچه منابع غیررسمى درباره باجخواهى موشكى غرب عنوان مىكنند در نوع خود جالب است. این منابع مىگویند غربىها سه خواسته از ایران در این زمینه دارند؛ یك، [كاهش] هیجان بالستیك تهران؛ چه از حیث تشدید آزمایشها براى افزایش بُرد چه از حیث دقت و قدرت تخریب؛ دو، تلاش مداوم براى صادرات و توزیع آن در منطقه مثل یمن، سوریه یا لبنان؛ سه، تلاش براى ساخت پایگاه ثابت و زیرساخت براى تولید داخلى آن.
چنین درخواستها و در واقع باجخواهى گستاخانهاى در حالى انجام مىشود كه آمریكایىها دهها پایگاه نظامى در اطراف ایران دارند و رسماً ایران را تهدید نظامى مىكنند. در چنین شرایطى اروپایىها از ایران مىخواهند ابزار دفاعى و بازدارنده خود را كنار بگذارد! مدعى هستند كه این توان به ضرر ثبات منطقه است حال آنكه خود جدیدترین و پیشرفتهترین تسلیحات و جنگ افزارها را در اختیار كشورهاى متجاوز منطقهگذارند. لذا ما این بیانیه را محکوم میکنیم وازدستگاه دیپلماسی هم میخواهیم طوری عمل کنند که عزت واقتدارایران وایرانی بیش از پیش تقویت شود{تکبیرنمازگزاران(
تصاویر:
{پایان}