به گزارش روابط عمومی دفترامام جمعه حسن آباد نماز پرصلابت جمعه اینهفته دهم اردیبهشت به امامت حجه الاسلام والمسلمین حاج آقااستیری امام جمعه محترم فشافویه وباحضوراقشارمختلف مردم درمصلی امام خمینی این شهربرگزارشد.امام جمعه محترم دربخشی ازخطبه اول یادآورشدند:
بحث ما درباره منشأ انحرافات انسان، به خصوص انحرافات ناگهاني و چرخشهاي غيرمنتظره بود. در جلسه اول با استفاده از فرازهایی از خطبه شقشقيه توضيح داديم که گاهی زيور و زينتهاي دنيا آنچنان جلوه ميکند و دل انسان را ميربايد که حقايق و حتي تصميمات قبلي خود را فراموش ميکند، تغيير مسير ميدهد و در راه ديگري قدم ميگذارد. در جلسه دوم هم گفتیم عامل ديگري که حضرت در خطبه های مختلف درباره آن سخن گفته اند، شیطان است. که به نمونههايي که حضرت صريحا عامل انحراف و لغزش و خطا را شيطان معرفي ميکند. اشاره داشتیم.
اماهيچ کدام از ایندو (دنیا و شیطان) به تنهايي نميتوانند انسان را به کاری وادار کنند. بلکه اصليترين عامل براي لغزش انسان، هواي نفس است
خطیب جمعه حسن آباددربخشی ازخطبه دوم هم بااشاره به روزکاروکارگریادآورشدند: اهمیت نقش کارگر در روند توسعه کشورها به گونهای است که یک روز را در تقویم جهانی به خوداختصاص داده استاین روز، روز تکریم از کار و کارگر در کشورها لقب گرفت اما در فرهنگ اسلام، هر روز روز کار و کارگر است. عظمتی که پیامبر اکرم برای کار و گارگر قائل شدند در یک روز و یک ماه و زمان خاص خلاصه نمی شود. کار کارگر بنیان و اساس اقتصاد در یک کشور و یک جامعه است.
لازم به ذکراست به منسبت روز شوراها وهفته شهر وشهروند آقای سیدجواداشرفی ریاست محترم شورای شهرحسن آباد درمراسم نمازجمعه به ایرادسخن وارائه گزارش پرداختتند.
گزارش تصویری:
(پایان)