به گزارش دفترامام جمعه حسن آبادنمازجمعه اینهفته اولین جمعه اردیبهشت 97ودرآستانه میلادباسعادت حضرت علی اکبر(ع)وروزجوان باحضور امت خداجو به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالعلی استیری “امام جمعه محترم حسن آباد”درمصلی امام خمینی این شهر برگزارشد.
عناویــــــن خطبــــــــه اول:
1- چه کسی از نظر اخلاقی به پیامبر شباهت دارد؟
2- فرق حلم با صبر در این است. که صبر در مصیبت است حلم در خشم و توهین است.
3- فرق انصاف با عدل این است عدل یعنی به هر کسی به اندازهی استحقاقش بدهی.اما انصاف مساوی!!
$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$##$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#
عناویــــــن خطبـــــــه دوم:
1- جوانى بهترين فرصت براى رسيدن به موفقيتهاى دنيوى و اخروى است.
2- رسالت اصلی شوراها گرهگشایی و حل مشکلات روستاها، شهرها و بخشها است.
3-کارگران بازوان اصلى حركت جامعه بهسوى پيشرفت محسوب مىشوند.
$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$
مشــــــروح خطبـــــــــه اول:
أعوذ باللـــــــــه من الشیطان الرجیــــــــــم بســـــــــم اللـــه الــــرحمـــــن الرحیـــــــــم
اوصيکُم يَاعِبادَالله وَ نَفسي بِتَقوَي الله و نَظمَ اَمرکُم.
حضرت ختمی مرتبت، خاتم الانبیاء محمد مصطفی (ص) فرمودند:« لَا یَزَالُالْمُؤْمِنُ خَائِفاًمِنْ سُوءِ الْعَاقِبَةِ» انسان مؤمن همیشه خائف است از بدی پایان کارش.
میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع)رادرهفته آینده داریم ضمن اینکه تبریک عرض میکنم چنددقیقه ای دراین زمینه صحبت کنم: این جمله ای که در مورد حضرت علی اکبر گفته شده است بی نظیر است که ایشان خَلق اش خُلق اش و منطق اش شبیه پیغمبر بود. خَلق یعنی چهره ظاهرا این طور استفاده میشود که شباهت ایشان به پیغمبر از امام حسین بیشتر بوده است لذا خود امام حسین هم میگوید هر وقت دلمان برای پیغمبر تنگ میشد به علی اکبر نگاه میکردیم. ما داشتیم داریم افرادی که شباهتهایی به پیغمبر داشتند مثلا امام عصر را داریم یا حضرت زهرا را داریم که وقتی راه میرفتند راه رفتنشان مثل پیغمبر بود حضرت زینب وقتی سخنرانی کردند در دروازهی شام وکوفه گفتند گویا حضرت علی سخن گفت. این خَلق. خُلق یعنی اخلاق منطق هم به معنای گفتار یا اندیشه.
ما هم میتوانیم خُلقا به پیغمبر شبیه شویم یا نه راه را بسته اند و فقط علی اکبر و امام حسن میتوانند شبیه پیامبر باشند؟ من میخواهم بگویم خَلق را نمی توانیم هر کدام از ما قیافهای داریم این صورت است اما سیرت رامیشود خُلق میشود. بعضی از اوقات وقتی ما از معصومین یا فرزندانشان تعریف میکنیم بعضیها فکر میکنند اینها را باید گذاشت در عرش و نشست روی فرش و فقط نگاهشان کرد نه قرآن این را نمی گوید میفرماید «لَّقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّـهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» (احزاب/ 21) درست است پیغمبر خیلی بالاست ولی شما هم به او اقتدا بکنید حضرت امیر میفرماید به پیغمبر تاسی بکنید.
در روایتی آمده پیغمبر خدا رو کرد به اصحاب فرمود به شما بگویم کدام یک از شما از نظر خُلق به من شباهت دارید؟ پس این شدنی است گفتند بله فرمود اگر کسی چهار ویژگی داشت از نظر خُلقی به من شباهت دارد. ببینید بحث نماز و روزه و حج و اینها نیست فرض این است که یک نماز خوان یک روزه بگیر یک آدم متدین یک آدم مذهبی را پیغمبر خطاب میکند چون رو کرد به اصحاب در مسجد این روایت در تحف العقول است أَ لا اُخبِرُكُم، بِأَشبَهِكُم بى خُلقا؟ قالَ: بَلى يا رَسولَ اللّه قالَ: أَحسَنُكُم خُلقا، و َأَعظَمُكُم حِلما، و َأَبَرُّكُم بِقَرابَتِهِ و َأشَدُّكُم مِن نَفسِهِ إِنصافا (من لا یحضره الفقیه ج 4 ، ص 370)
چه کسی از نظر اخلاقی به من شباهت دارد؟ گفتند بله فرمود آن کسی که خوش اخلاق تر است خوش اخلاقی هزینه ندارد. خوش اخلاقی عمر را طولانی میکند رزق را زیاد میکند آدم را محبوب میکند از صراط عبور میدهد پروندهی اعمال را سنگین میکند رایگان هم است. بعضیها ذاتا خوش اخلاق هستند بعضیها هم اگر نیستند خوش اخلاقی را تمرین بکنند.
ببینید مااگربخواهیم یکی را خیلی تعریف بکنیم میگوییم شب زنده داری داردو روزه داری صائم و قائم است. حدیث میگوید إِنَّ حُسْنَ الْخُلُقِ يَبْلُغُ بِصَاحِبِهِ دَرَجَةَ الصَّائِمِ الْقَائِمِ (اصول كافى، ج 3، ص161) خوش اخلاقی انسان را به درجهی صائم و قائم میرساند. خود پیغمبر این طور بود خاندان حاتم طایی به اخلاق پیغمبر جذب شدند مسلمان شدند اکثر افرادی که مسلمان شدند نیامدند از پیغمبر برهان برای خدا شناسی بخواهند معجزه بخواهند چرا بودند کسانی که میخواستند سنگ هم حرف بزند درخت حرکت بکند، ولی خیلی نبودند. متأسفانه بعضی در خانه بد اخلاق هستندوقتی واردمنزل میشود زن و بچه احساس میکنند عزرائیل وارد شده است. البته حضرت عزرائیل که ملک مقرب خداست. آن طوری که برای بدها ظاهر میشود. و الا عزرائیل ملک مقرب خداست. یا بعضی از خانمها آقایانشان میگویند اینها خوب نیست
دوم :کسی که بزرگ ترین حلم را داشته باشد حلم یعنی چه؟ گاهی در جامعه در یک شرایط برخورد قرار میگیریم یعنی با ما برخورد میشود.مثلا شما راست میگویی به تو میگویند دروغ میگویی. شما حقت را میخواهی میگویند حقت نیست اینها روایت است ازامام صادق روایت شده فرمودند: اَلحِلمُ سِراجُ اللّه الْحِلْمُ يَدُورُ عَلَى خَمْسَةِ أَوْجُهٍ أَنْ يَكُونَ عَزِيزاً فَيُذَلَّ أَوْ يَكُونَ صَادِقاً فَيُتَّهَمَ أَوْ يَدْعُوَ إِلَى الْحَقِّ فَيُسْتَخَفَّ بِهِ أَوْ أَنْ يُؤْذَى بِلَا جُرْمٍ أَوْ أَنْ يَطْلُبَ بِالْحَقِّ فَيُخَالِفُوهُ فِيهِ فَإِذَا آتَيْتَ كُلًّا مِنْهَا حَقَّهُ فَقَدْ أَصَبْتَ (بحارالانوار، ج 68، ص 422) روایت میگوید جای حلم چند جاست چطور شجاعت جایش میدان جنگ است حلم مال آن جایی است که شما یک جایی تحقیر میشوید یا توهین میشوید فشار که میآید آن جا خودت را کنترل بکن به این میگویند حلم لذا فرق حلم با صبر در این است. صبر در مصیبت است حلم در خشم و توهین است امام سجاد فرمود دو جرعه را فرو بدهید نگذارید بیرون بیاید پایین بدهید یکی جرعة مِنْ أَحَبِّ السَّبِیلِ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ جُرْعَتَانِ جُرْعَةُ غَیْظٍ تَرُدُّهَا بِحِلْمٍ وَ جُرْعَةُ مُصِیبَةٍ تَرُدُّهَا بِصَبْرٍ (کافی، ج 2، ص 110) آن مصیبت را فوران مصیبت را با صبر کاهش بدهید فوران خشم را با حلم کاهش بدهید. حلم صفت خداست چندین بار در قرآن آمده است در شبهای احیا میگوییم یَا حَلِیما لا یَعْجَلُ (دعای جوشن کبیر) تو حلیم هستی عجله نمی کنیدقت کنیدواقعاً اگر خدا میخواست مثل ما با گناه کار برخورد بکند کسی وچیزی در کرهی زمین نمی ماند.
حلم همان است که آقا آمده به امام سجاد توهین کرده میگویند توهین کرد فرمود چه کنم گفتند جوابش را بدهید فرمود برویم آمدند مقابل همان آقایی که توهین کرده فرمود آقای عزیز شما الآن هر چه خواستی به ما گفتی إنْ كُنْتَ صَادِقًا فِيمَا تَقُولُ فَأَسْأَلُ اللَهَ أَنْ يَغْفِرَلِي؛ وَ إنْ كُنْتَ كَاذِبًا فِيمَا تَقُولُ فَاللَهَ أَسْأَلُ أَنْ يَغْفِرَ لَكَ اگر راست گفتی خدا ما را ببخشد اگر دروغ گفتی خدا تو را ببخشد و برگشت. مخصوصا شرایط امروز حلم بیشتری میخواهد ماشینها میآیند بیرون یکی ترافیک ایجاد میکند یکی بد پارک کرده یکی جملهای میگوید
سوم :کسانی که به پیغمبر شبیه هستند کسی که به خویشاوندانش بیشتر برسد. این قرآن است اول سورهی نساء آیهی 1 میفرماید «وَاتَّقُوا اللَّـهَ الَّذِي تَسَاءَلُونَ بِهِ وَالْأَرْحَامَ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيبًا» (نساء/ 1) ارحام را کنار خدا آورده است میگوید مردم تقوا داشته باشید در مورد خدایی که سوال میشوید از او و در مورد ارحام. رحم خیلی مهم است پدر و مادر و برادر و خواهر. الآن روز جوان است امروز در آستانهی نیمهی شعبان هستیم واقعا اگر افرادی قهر هستند اختلاف دارند الآن وقتش است ببینیدحلیمهی سعدیه وارد شده پیغمبر بلند شده تمام قد عبا را پهن کرده زیر پایش. مادرش است. مادر رضاعی اش است چند ماه به او شیر داده آن وقت مادری که گاهی بیست سی سال برای این جوان زحمت کشیده بعضیها داد میزنند سر مادر.خیلی بد است عمرشان بی برکت میشود. آثار وضعی در زندگی شان دارد
چهارم:کسی که انصاف را نسبت به خودش رعایت کند. انصاف با عدل فرق میکند عدل یعنی به هر کسی به اندازهی استحقاقش بدهی. الآن در یک کلاسی کسی که درس خوانده میشود بیست یکی نخوانده میشود دو این عدل است اما گفتند در هر کلاس به هردانش آموزیک عدد سیب بدید این را باید به همه مساوی بدهیم کاری به درس خوان و غیر درس خوان ندارد این انصاف است
رسول خدا فرمود شبیه ترین شما به من از نظر خلق که اشبه الناس چه کسی بوده؟کسانی هستند که خوش اخلاق باشند حلیم باشند به خویشاوندان برسند انصاف را رعایت بکنند. این فرمول چهار مادهای است حرف خوب خیلی است عمل مهم است این که انسان اینها را به کار ببندد و عمل بکند.
$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$
مشـــــروح خطبـــــه دوم:
بســــــــم الله الرحــــــمن الرحـــــــيم
خودم و عزیزان را به تقوای خداوند متعال دعوت می کنم.فردي خدمت رسول اکرم (صلي الله) آمد و پرسيد: «يا رسول الله! روز قيامت چه زماني واقع خواهد شد؟» چون اين سؤال را در هنگام نماز پرسيد. رسول اکرم (صلي الله) ابتدا تشريف برده و نماز خواندند و سپس فرمودند: «آن شخصي که اين سؤال را پرسيد، کجاست؟» سؤال کننده آمد اما پيامبر اکرم، اينگونه جواب نداند که عملش نزد خداست يا در چه زماني، بلکه فرمودند: «براي قيامت چه آماده کردهاي؟»علل الشرايع، ب 117، ص 139، ح 2
امامناسبتها:
شنبه | 8ارديبهشت | 11شعبان | ولادت حضرت علي اكبر(ع) // روز جوان |
يازدهم ماه مبارك شعبان روز ولادت با سعادت على ابن الحسين حضرت على اكبر(ع) و روز جوان است. اين ولادت با سعادت را خدمت همه محبان و شيعيان آن حضرت بهخصوص جوانان مومن و انقلابى تبريك و تهنيت عرض مىنماييم. اميد است جوانان كشور با الگو قراردادن آن فرزند رشيد، شجاع و با بصيرت امام حسين(ع) راه سعادت دنيوى و اخروى را در دوران جوانى دنبال نموده و از انحراف و افتادن در مسير باطل كه در اين دوران بيش از هر زمان ديگر است، مصون بمانند. جوانان ما بايد با درس آموختن از شخصيت على اكبر(ع) به فهم اين موضوع نايل شوند كه در جوانى مىتوان به بالاترين كمالات معنوى و اخلاقى و رشد شخصيتى و موفقيتهاى فردى و اجتماعى دست يافت و در واقع جوانى بهترين فرصت براى رسيدن به موفقيتهاى دنيوى و اخروى است.علاوه بر اين شايسته است كه مسؤولين و برنامهريزان كشور به ظرفيت عظيم علمى و توان اين سرمايههاى كشور توجه ويژه نموده و با برنامهريزى درست زمينه بهرهبردارى از آنرا فراهم نمايند.
$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$
يكشنبه | 9ارديبهشت | 12شعبان | روز شوراها |
روز 9 اردیبهشت به عنوان روز شوراها نامگذاری شده. رسالت اصلی شوراها گرهگشایی و حل مشکلات روستاها، شهرها و بخشها است. شوراها باید با عزمی استوار در عین انسجام و وحدت رویه به گرهگشایی از مشکلات مردم بپردازند. مردم استحقاق بهترین امکانات رفاهی و فرهنگی و بهداشتی و … را دارند لذا باید هم شوراها تلاش کنند برای رسیدن به اهداف خود وهم مردم به آنان کمک کنند تا با وحدت و یکپارچگی و هماهنگی و همدلی إنشاءالله کارها رونق و رواج بیشتری پیدا کند.
$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$
سهشنبه | 11ارديبهشت | 14شعبان | روز جهاني كار و كارگر |
يازدهم ارديبهشت ماه برابر با اول ماه مى ميلادى، روز جهانى كار و كارگر ناميده شده است. اين روز فرصت مناسبى است كه از زحمات و تلاشهاى كارگران زحمتكش، پر توان و تلاش گر كشور قدردانى نماييم. كارگران نيروى اصلى پيشرفت كشور محسوب مىشوند. بههميندليل در تعاليم دينى و اسلامى، به كار و كارگر جايگاه و ارزش والايى داده شده است چنانكه پيامبر گرامى اسلام(ص) بر دستان كارگر بوسه زدند و آنرا از عذاب آخرت مصون دانستند.
بدونشك از مهمترين عوامل پيشرفت و تعالى هر كشور در راه رسيدن به اهداف كلان و نيز قدرت و توان برتر در عرصههاى مختلف بهويژه عرصه اقتصادى، در حقيقت نيرو و سرمايه انسانى تلاشگر، پرتوان و كارآمد است كه كارگران بهعنوان نيروى محركه چرخه اقتصاد نقش برجسته و ويژهاى در اين عرصه دارند و و بازوان اصلى حركت جامعه بهسوى پيشرفت محسوب مىشوند.
مقام معظم رهبرى طبق سنت و روشى كه در نامگذارىهاى سال و با هدف اولويت و اهميت دادن مردم و دستگاههاى اجرايى به موضوعى خاص همواره طى ساليان گذشته داشتهاند، امسال را نيز سال «حمايت از كالاى ايرانى» اعلام نمودند. اين نامگذارى در راستاى شعار سالهاى قبل و تحقق راهبرد مدنظر ايشان يعنى اولويت دادن به اقتصاد و اشتغال و مسائل و موضوعات مرتبط با آن است. با توجه به اين نامگذارى، بايد يكى از عوامل مهم در تحقق شعار سال يعنى حمايت از كالاى ايرانى را حمايت از كار و كارگر عنوان نمود؛ چراكه از يك سو حمايت از كارگران باعث بهبود و ارتقاى كيفيت و كميت توليد كالاى داخلى مىشود و از سوى ديگر، حمايت مردم از توليد داخلى و كالاى ايرانى، حمايت از كارگران و بنگاههاى داخلى و نيز افزايش اشتغال و ارتقاء جايگاه آنان را موجب مىشودچرا که قشر كارگر زحمتكش، ستون اصلى توليد در كشور هستند.
$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$
چهارشنبه | 12ارديبهشت | 15شعبان | ولادت حضرت قائم (عج) (255 ه ق) // روز جهاني مستضعفان // شهادت استاد مرتضي مطهري (1358 ه ش) // روز معلم |
۱۲ارديبهشت سالروز شهادت استاد علامه مرتضى مطهرى است. اين روز كه به پاسداشت مقام آن معلم شهيد، روز معلم نامگذارى شده است را به همه معلمان عزيز كه رسالت تعليم و تربيت فرزندان و آينده سازان نظام اسلامى را بر عهده دارند، تبريك عرض مىنماييم.
نيمه شعبان سالروز ولادت با سعادت منجى عالم بشريت و آخرين ذخيره امامت، حضرت مهدى موعود(عج) است. اين روز و عيد باسعادت كه در انديشه اسلامى شب و روز آن از بركت و اهميت خاصى برخوردار است را به تمامى محبان و شيعيان و منتظران واقعى آن حضرت تبريك و تهنيت عرض مىنماييم و اميدواريم از منتظران واقعى آن حضرت باشيم.
دشمنان نيز وعده الهى را شنيده بودند و به اين دليل كه اين وعده را حتمى ديده و تاج و تخت پادشاهى خود را در خطر مىديدند، تصميم به قتل اين مولود الهى گرفتند. بههميندليل در اين زمان يعنى هنگام تولد حضرت مهدى(ع)، معتصم هشتمين خليفه عباسى كه حكومتش از سال ۲۱۸هجرى آغاز شده بود، امام حسن عسكرى(ع) را بيست سال در شهر سامرا تحت نظر و مراقبت قرار داد. اما علم الهى بر آن مقدر شد تا اوصاف و احوال حمل و ولادت امام دوازدهم(ع) از مردم نهان داشته شود و به دور از ديدگاه همه چشم به جهان گشود. بعد از ولادت نيز جز چند تن معدود از نزديكان يا شاگردان و اصحاب خاص امام حسن عسكرى(ع) كسى او را نمىديد. حضرت مهدى(ع) پنهان مىزيست تا پدر بزرگوارش حضرت امام حسن عسكرى(ع) در روز هشتم ماه ربيع الاول سال ۲۶۰هجرى ديده از جهان فرو بست.
در اين روز مىبايد حضرت مهدى بر پيكر مقدس پدر بزرگوار خود نماز مىگذاشت، تا خلفاى ستمگر عباسى جريان امامت را نتوانند تمام شده اعلام كنند و يا بد خواهان، آنرا از مسير اصلى منحرف كنند و وراثت معنوى و رسالت اسلامى و ولايت دينى را به دست ديگران سپارند. بدين سان، مردم ديدند كودكى همچون خورشيد تابان با شكوه هرچه تمامتر از سراى امام بيرون آمد و جعفر كذاب عموى خود را كه آماده نماز گزاردن بر پيكر امام بود به كنارى زد و بر بدن مطهر پدر نماز گزارد. و اينگونه بود كه امامت امام موعود آغاز شد و تا بدين روز ادامه دارد.
خبر نمايان شدن و رويت حضرت مهدى(ع) و نماز گزاردن آن حضرت همه جا منتشر شد. كارگزاران و ماموران عباسى به خانه امام حسن عسكرى(ع) هجوم بردند، اما هرچه بيشتر جستند كمتر يافتند، در چنين شرايطى بود كه براى بقاى حجت حق تعالى، امر غيبت امام دوازدهم پيش آمد و جز اين راهى براى حفظ جان آن «خليفه خدا در زمين» نبود، زيرا ظاهر بودن حجت حق و حضورش در بين مرد در آن زمان حكومت ظلم و جور، سرنوشتى غير از پدران بزرگوار خود و شهادت به همراه نداشت. پس مشيت و حكمت الهى براى بقاى دين خداوند و حفظ حجت الهى كه سرچشمه فيض و واسطه ميان بندگان و خداوند است، بر اين مقدر شد تا آن حضرت را از ديدگان پنهان نگاه دارد و از گزند دشمنان مصون. ازاينرو آن حضرت در غيبت بهسر مىبرد و انوار هدايتش از پس پرده غيبت راهنماى مواليان و دوستانش مىباشد.
اماوظایف ما به عنوان منتظران حضرت مهدی (عج)چیست؟
ما در زمان غیبت سه نوع رفتار داریم:رفتار مربوط به خودمان، رفتار نسبت به دیگران ورفتار نسبت به امام زمان (عج)
در مورد اعمال و رفتار خودمان باید اهل ورع باشیم. در قرآن آمده است: « لَّا یَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ » با توجه به حدیث ثقلین که می فرماید: « إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی » هر حکمی که شامل قرآن شود، شامل عترت هم می شود. طبق آیه، درک قرآن تطهیر می خواهد بنابراین درک عترت هم تطهیر می خواهد. باید اهل ورع باشیم تا امام زمان (عج) را درک کنیم. امام صادق (ع) فرمودند: « مَنْ سُرَّ أَنْ یَکُونَ مِنْ أَصْحَابِ الْقَائِمِ فَلْیَنْتَظِرْ وَ لْیَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحَاسِنِ الْأَخْلَاقِ وَ هُوَ مُنْتَظِر » هر کس می خواهد از اصحاب و منتظران امام زمان (عج) باشد باید انتظار بکشد و در حال انتظار، به تقوا و خوش خلقی رفتار نماید. رفتار دیگر منتظر نسبت به خود این است که معارف اهل بیت (ع) را و حلال و حرام آن را از دو منبع قرآن و روایات بیاموزد.بعد از آنکه رفتار خود را طبق مواردی که گفته شد اصلاح کرد، نوبت به دقت در رفتار خود نسبت به دیگران می رسد. در این باره، سه وظیفه دارد:به مردم معارف اهل بیت (ع) را بیاموزد.مردم را به سوی امام زمان (عج) دعوت کند.از دوستداران امام زمان (عج) رفع گرفتاری کند.
ما با انجام وظایف خودمان، آمادگی پیدا می کنیم تابه امام زمان نزدیک می شویم.
سومین بخش رفتار ما، وظایف ما نسبت به امام (ع) است. همیشه به یادحضرت باشیم مواظب ومراقب اعمال خود باشیم که مورد رضای حضرت باشد منتظر باید در ایام غیبت برای امام عصر (عج) صدقه بدهد.منتظر باید هر روز دعای عهد بخواند. چون اعتقاد دارد که امام زمان (عج) رهبر و امام اوست پس هر روز باید با او بیعت کند و تجدید عهد نماید. منتظر باید امام (ع) را در زندگی خود داخل کند و اعمال مستحبی مکرر برای او انجام دهد تا حیّ بودن امام خویش را به جهانیان اعلام نماید.
$#$#$#$#$#$#$#$#$$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#
درایام هفته زمین پاک هستیم اشاره ای کوتاه به این مناسبت داشته باشم |
ان شاءالله همه توجه داشته باشیم این نعمت الهی را خوب حفظ وحفاظت کنیم وآن را آلوده نکنیم لازم است اشاره ای داشته باشم به زباله ونخاله هایی که درحاشیه جاده قدیم تهران_حسن آباد_قم داشته باشم که گاهی شاهد هستیم تخلیه میشود نسبت به این مسءله مسؤلین برخوردلازم راداشته باشند.
همچنین مطلع شدیم شهرداری تهران تصمیم به جابجایی تخلیه زباله تهران رادارد که نسبت به جانمایی آن دقت لازم راداشته باشند که درآینده آلودگیهایی برای منطقه نداشته باشد
والســــــــــــــــــــلام علیکــــــــــــــــــم ورحمۀ اللـــــــــــــــــــــــه وبــــــــــــــــــــرکاته
$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$#$